Снимка: БГНЕС
fallback

Синди Крауфорд е икона. Независимо дали сте от по-възрастните, милениум или представител на Z-поколението, много добре знаете коя е тя и как изглежда. Крауфорд е може би един от най-разпознаваемите модели на нашето време и изглежда почти по един и същи начин през всичките 40 години, в които е била в центъра на вниманието.

Но какво в кожата на Синди е толкова емблематично? Способността ѝ да остарява грациозно. На 55-годишна възраст звездата спокойно може да мине за по-голямата сестра на 19-годишната си дъщеря Кая Гербер и 21-годишния си син Пресли Гербер. Спокойно можем да кажем, че Синди изглежда също толкова младежки, колкото и в известната си реклама за Pepsi през 1992 година.

Разбира се, в помощ на Крауфорд в грижата за кожата и грима ѝ идват най-известните ръце в шоубизнеса – Кевин Аукойн, Соня Кашук и холивудският естетик Кристина Реду. Това означава, че звездата е добре осведомена как да се грижи за себе си и става такъв професионалист, че основава и разработва собствена линия за красота – Meaningful Beauty- заедно с д-р Жан Луи-Себах през 2005 година.

Когато говори пред Byrdie през 2020 година, Синди заявява, че грижата за кожата е като физическа тренировка. „Тренирате веднъж и всъщност не виждате голяма разлика. Но ако тренирате редовно в продължение на години, започвате да забелязвате нещо различно. Мисля, че с грижата за кожата е същото“, споделя тя. Допълва, че никога не е късно или рано да започнете с използването на козметични продукти, които да поддържат лицето ви сияйно.

Вижте как Синди Крауфорд се грижи за кожата си в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 3 години

Маже се с мъжко биле дълги години.

25

Ахмед

преди 3 години

Нищо особено. Пълно е с хубави жени на 55 . Колкото повече време има човек за почивка, спорт и приятни емоции, толкова по-добре добре изглежда. Трудна работа.

24

дедо Ташунко

преди 3 години

На това девойче у наше село казват: "Стара чанта, мачкан лак".

fallback