БГНЕС
fallback

Има ли Тита филъри в устните? Това се питат фенове на младата певица след като тя качи снимки в Instagram, на които е неузнаваема. На тях 21-годишната изпълнителка изглежда доста различно, като си личи, че е прибегнала до някои разкрасителни процедури на лицето.

На едно от селфитата певицата е в колата си, като носът и устните ѝ са променени. Именно това накара много от феновете ѝ да я разкритикуват за това, че се е „тунинговала“, а дори не е имала нужда.
 
„Божее, това Тита ли е? Аз съм в потрес! Каква е тая мания, да си сменяте физиономиите, мисля, че си достатъчно красива, без корекции, филтри и какво ли не! Тук на тази снимка аз виждам Андреа и хилядите клонинги на нея!!“, пише почитателка на Тита. Друга пък продължава:

„Абе това да не е нещо заразно, станеш ли известен и почваш с „тунинговането“ и няма спирка. Толкова си прекрасна, когато си себе си – Христина от Силистра“.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar)

Как изглежда изпълнителката и има ли корекции по лицето си, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

бачкатор

преди 3 години

Тате окраде НАП в Силистра, Тити щтрака с пръсти и демонстрира стандарт на живот. Ей това е БГ ,куче влаче рейс..диря няма. Заради много такива примери,свестните млади напускат тая прокажена територия и никога не се връщат. Така и трябва..

24

Калин

преди 3 години

Извинявайте, Коя е тази и по какво е изпълнителка.

23

Ivan

преди 3 години

Извинявайте,към днес бг имам въпрос!НА КОЙ МУ ПУКА НА ТИТА ДАЛИ Е СА С ФОТОШОП ИЛИ СА ИСТИНСКИ ФИЛЪРИТЕ? :DБоже мили!Хайде малко по сериозно!Айде да направим така за да разбереме:Лайк за това(палец нагоре)👍че никой не го интересува тази мега гига новина!И палец надолу 👎ако някой от вас го е интересувало тази новина!

fallback