Снимка: MasterChef
fallback

Огромна тежест е свалила от себе си една от участничките в MasterChef. Маникюристка успя да отслабне 80 килограма, въпреки любовта си към сладкишите.

След като ударила внушителните 160 килограма, Ирена от село Браниполе се взела в ръце и се стопила наполовина, похвали се тя на кастинга за новия сезон на кулинарното шоу.

"С много труд, воля и подкрепа от близките ми свалих килограмите", разказа 24-годишната жена, преди да се хвърли в битка за място в кухнята на култовото предаване.

Ирена приготви бисквитена торта с маскарпоне и боровинково кули. Малко обаче не й достигна, за да влезе в кулинарното предаване. Вместо нея журито предпочете уникалния шоколадов тирамису крем на собственичката на салони за красота Гергана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Така написано, заглавиено азначава, че жената е отслабнала след като е участвала в предаването. Това не е вярно, но е важно гръмкото заглавие, а не смислената журналистика.

15

Lan

преди 3 години

13, децата трябва да се здрави! Хубаво се грижиш за килограмите, те са огромен проблем, но духовността е също толкова важна. Научиш ли ги да мразят, да необичат, да странят - те ще се раболеят от други болести, също толкова фатални. Негативните мисли са по-опасни и от килограмите. Да не говорим, че стъжняват живота. Никога, при никакви обстоятелства, не казвай на децата, че ще спреш да ги обичаш! Спреш ли да обичаш, значи никога не си обичал...

14

Am standard

преди 3 години

Американски прелести са това ...... но ако спре и да готви манджорно ще е още по американка....

fallback