Снимка: БГНЕС
fallback

Даниел Радклиф беше само на 11 години, когато е избран да изиграе Хари Потър.

Филмите от поредицата се превръщат в огромен хит и вечна класика, а Радклиф сега казва, че гледа назад към тях със смесени чувства - микс от нежност и срам.
 
Актьорът даде интервю за списание "Empire" и в него признава, че е изключително засрамен от актьорските си умения в първите филми. Но споделя, че благодарение на тези филми, той твърдо е решил да се занимава с актьорство.
 
 "Крайно съм засрамен от някои моменти от актьорската ми игра, очевидно... Трудно е да разделя моята връзка с Хари от моята връзка с филмите, като цяло. Невероятно съм благодарен за този опит. Това ми показа какво искам да правя до края на живота си", признава още звездата.
 
Какво още коментира Даниел четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

хърмаяни

преди 3 години

Хич не го биваше с вълшебната пръчка.

6

Анонимен

преди 3 години

Някои актьори като станат известни почват да се правят на важни и да се отричат от това което ги е направило това което са. Емилия Кларк я взеха в Игра на тронове за да има софткор сексуален елемент в сериала за да се продава добре. А като стана известна изведнъж се обяви за ревностна феминистка и престана да се съблича. Без голотия щеше да си е все още световно неизвестна и да търка пейката в някой театър или да сервира кафе. А този без Хари Потър щеше да е счетоводител в ЧЕЗ електро.

5

Анонимен

преди 3 години

Крайно съм засрамен от някои моменти в актьорската си игра.Това ми показа какво да правя до края на живота си................................................да стана Г--е.ЙСега поне не е засрамен ,разбрал е какво е призванието на живота си !

fallback