Снимка: БГНЕС
fallback

Fenty, луксозната модна линия на Риана, е поставена на пауза. LVMH, модната къща, която лансира марката през 2018 година, заяви пред WWD, че заедно с Риана са взели решение да поставят на пауза дейността на линията в Европа в очакване на по-добри условия. Последната колекция беше показана през ноември 2020 година, като в социалните профили на Fenty дейността е спряна след 1 януари тази година. Съобщава се, че уебсайтът също ще бъде затворен през следващите няколко седмици.

Докато Риана със сигурност е тъжна от този развой на събитията, тя все още има дейности, които включват името Fenty. В момента изпълнителката се занимава с козметичната линия Fenty Beauty и Fenty Skin, както и линията за бельо Savage X Fenty. Всички те процъфтяват изключително бързо и привличат все повече клиенти и фенове.

„LVMH и Риана потвърждават амбицията си да се концентрират върху растежа и дългосрочното развитие на екосистемата на Fenty, фокусирайки се върху козметиката, грижата за кожата и бельото“, се казва в статията на WWD. Въпреки потенциалното закриване, Fenty е новаторска марка в модната индустрия с мощно наследство. Когато стартира през 2019 година, Риана се превърна в първата чернокожа жена, която ръководи луксозна марка в модната къща на LVMH.

Вижте още за Риана в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Много ясно

преди 3 години

До Анонимен 6Щом ти участваш.

5

Анонимен

преди 3 години

Коментарите както винаги пълни с душевно болни :)))

4

Анонимен

преди 3 години

От единия крачол- в другия.

fallback