Снимка: Getty

Джиджи Хадид споделя още информация за живота си като млада майка. Тя застава на корицата на Vogue, като в интервюто си разкрива всичко – от раждането у дома до постоянната подкрепа на приятеля ѝ Зейн Малик по време на бременността и след това. Звездата също така участва в специален клип на модната библия, в който показва своята рутинна грижа за кожата и как тя се е променила след раждането на дъщеря ѝ Кай.

По време на бременността си Хадид е разчитала на естествени продукти от маслинови листа, за да поддържа кожата си блестяща. Но сега, когато зимата е тук, тя отново се връща към козметиката, която е използвала още в гимназията. И въпреки че нейните гримове и продукти за грижа за кожата достигат комбинирана цена от 500 долара, доста от тях са купени от аптеката.

„Винаги съм разчитала на аптеките, когато става въпрос за кожата. Просто винаги съм искала да използвам добри продукти, но не мисля, че те трябва да струват много“, казва Хадид пред Vogue.

През студените месеци Джиджи залага на по-силни продукти за по-дълбока и интензивна хидратация. Тя комбинира крем със серамиди със серум, за да успокои сухата си кожа. Отбелязва, че серумът е изключително полезен, благодарение на подхранващите му качества. Овлажняването на устните е друга важна стъпка за звездата.

В началото на грима си, тя нанася балсам както върху устата, така и върху лицето си. По този начин, след като бъдат приложени други продукти, те попиват по кожата още по-добре.

Вижте Джиджи Хадид в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Обикновено добре изглеждащо момиче.

7

Шрек

преди 5 месеца

До жена с две децаСлагането под общ знаменател на огромна група от близо 2 млн. дами е признак на ниска интелигентност. Дано децата Ви са малко по-умни и тактични от Вас.

6

до 4

преди 5 месеца

Може ли да видим как изглеждаш?