БГНЕС

Още по време на президентската кампания на мъжа й, Джил Байдън показа, че е не само добра съпруга, и общественик, а и отдадена майка и един от най-харесваните преподаватели. Сега животът й се променя значително, но тя ще продължи да работи и се грижи за семейството както и досега, макар вече да е доста по-заета след влизането й в Белия дом. 

Жената на новия американски президент неминуемо е сравнявана с Мелания Тръмп. Стилът на обличане и поведение на двете се различава коренно. Макар някои да пишат, че жената на бившия държавник е с няколко класи напред, може да кажем, че г-жа Байдън има с какво да ѝ натрие носа. 
 
Общото между двете първи дами е това, че те държат на фигурата си и не ядат каквото и да е. За разлика от Мелания, която едва ли е влизала в кухнята, Джил Байдън със сигурност ще иска да приготвя някои ястия сама, но все пак ще има цял екип, който ще се грижи за това. Дори и да не слага престилката всеки ден, тя ще държи на определени продукти в менюто й, защото е свикнала да се грижи за своето семейство и държи на балансираното хранене. 
 
Какъв режим спазва Джил Байдън?
 
Ако се чудите защо жената до американския президент е толкова слаба и изглежда по-младолика, ще ви кажем, че в момента тя не спазва диета. Въобще, през годините тя рядко се подлагала на сериозно ограничение, просто се придържа към по-здравословните продукти. 
 
Пред интервю за "Parade", докторът признава, че колкото и да обича здравословни ястия, тя не може да ги приготвя всеки ден. По-скоро се ориентира към домашните рецепти, които изпълнява от години и се харесват от всички. 
 
„Приготвям ги толкова дълго, че просто го правя за нула време, по памет“, каза тя. 
 
Мъжът й няма място в кухнята
 
Джил посочва, че понякога слага твърде много зеленчуци в някои ястия. Въобще, тя ги харесва и за гарнитура, защото са богати на витамини и минерали. 
 
На въпрос дали Джо Байдън обича да й помага в готвенето, първата дама посочва, че той го прави с удоволствие, но тя предпочита той да е извън кухнята, която си е нейна територия. 
 
Още за режима на Джил Байдън ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase