Снимка: БГНЕС
fallback

Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители за първи път през септември.

Бебето е момиченце и скоро се разбра, че то носи името Кай. Моделката постна няколко снимки с дъщеря си, но крие нейното лице и не издава много информация за малката. Но, сега звездата проговори пред "Vogue" за майчинството и предизвикателствата пред раждането.
 
Джиджи разкрива, че е искала да роди в болница в Ню Йорк, но накрая е решила да роди в семейната ферма в Пенсилвания. В момента Джиджи и Зейн живеят там, заедно с майката на моделката - Йоланда Хадид, както и по-малката сестра - Бела Хадид.
 
Ражденото отнело цели 14 часа, а до Джиджи Хадид били Зейн, Йоланда, акушерка и асистент на акушерката.
 
"Дори не разбрах, че тя е излязла от мен. Бях толкова изтощена и погледнах нагоре и той я държеше. Беше толкова сладко", споделя манекенката.
 
Какво още разкри Джиджи четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Lan

преди 3 години

16, е те и в тази статия - епитети грозни за раждаща жена, от там и модата на секциото. Да не сме като животните, да не мучим и п*рдим, да раждаме "цивилизовано", а последствията...ми то винаги има рискове! Родила е жената, донесла е живот, няма по-красиво от това!

16

Lan

преди 3 години

16, не без активното съдействие на "клиентите"! А причините за това решение са потресаващи просто.А иначе жената си е родила съвсем нормално.

15

Анонимен

преди 3 години

В България това се нарича икономически неизгодно раждане , при нас за 14 часа един екип може да извади 28 бебета с операции при това планирани. При това за операция екипа получава по добро заплащане отколкото за естествено раждане при това операциите са много по ефективни като време.Естествено недостатъците от операция за за сметка на клиентите, така за лекарите няма такива, най много да спечелят някоя допълнителна операция също добре платена.

fallback