БГНЕС

Мария Шарапова се сгоди за приятеля си Александър Гилкс на 17 декември 2020 година.

Тенисистката се похвали с годежен пръстен в социалните мрежи и сега е време да разберем малко повече за бижуто. То е дело на Jessica McCormack и е специално направено за Шарапова. Съдържа пет карата, които обгръщат централния диамант, като цената му стига до 400 хиляди долара. Пръстенът е ръчно изработен в 18K розово злато и окислено сребро, като в центъра му се намира изумруден диамант.
 
В края на 2020 година Шарапова разби всички мъжки сърца, когато обяви, че скоро ще мине под венчилото. „Казах Да от първия ден, в който се запознахме“, написа тя под серия от снимки. Тенисистката и Александър се срещат от 2018 година, но рядко публикуват фотоси заедно, като предпочитат да държат връзката си далеч от светлината на прожекторите.
 
Бизнесменът също обяви новината за годежа в своя профил в Instagram. „Благодаря, че ме направи много, много щастливо момче. Нямам търпение да прекарам живота си, обичайки те и учейки се от теб“, написа той. Това ще е втори брак за Александър, който се разведе с модната дизайнерка Миша Ноно през октомври 2016 година. Бившата му съпруга е една от най-добрите приятелки на Меган Маркъл.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Alexander Gilkes (@gilkesa)

Още за годежа на Шарапова и ще има ли скоро сватба, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase