Снимка: БГНЕС
fallback

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство преди година.

Сега източник твърди, че Хари е с разбито сърце, заради напрежението, което се е създало между кралското семейство. Това съобщава журналистът Том Брейди, който е и близък приятел на принца.
 
"Това беше много сложен проект психологически, защото те очевидно бяха на трудна позиция и не се чувстваха страхотно, и аз осъзнавах все повече това, докато бях там", обяснява той пред "ITV".
 
Том е придружавал Меган и Хари по време на пътешествието им в Южна Африка за техния документален филм "Harry & Meghan: An African Journey".
 
Какво още разкри той за отношенията четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

РУНДЬО Принц на Мъд

преди 3 години

Защо бе прости утки пълните съдържанието на сайта с нищоинформоции?*** толкова ли сте *** или нас ни смятате за имбицили да се впечатряваме от тъпните в кралския двор.Авторкеее.... *** съ гръмни *** или си се връщай в Горна Диканя да доиш козите.Аман от пуйки.Народът едва оцелява в тази банкянска диктатура,а вие го занимавате с глезльото на баба Бети .

25

Анонимен

преди 3 години

Каква поредна футболна драма! Меги разбила сърцето на Хари!Ха, че това от кога се очакваше... Целият свят знаеше, че с тази нещата ще свършат зле, само Хари, наивният влюбен, си вярваше, че Меги е с него по любов, а не заради изгода. Все пак от треторазрядни актриса да станеш част от кралското семейство си е голямо постижение и мечта на всяка златотърсачка!

24

Херцог Гугълхуй

преди 3 години

Ноогу важну!Една *** мисирка е решила с копипействане от жълтенаковата албионска преса да стъкми нещо за да получи 5 лева.Абре моме!Дъ земиш дъ ми дуйниш и шти платъ повече,***.

fallback