Снимка: БГНЕС
fallback

Мадона е посетила 5 различни държави само за 3 седмици по време на зимната си ваканция и феновете я упрекват, че това е безотговорно по време на пандемията от коронавирус.

62-годишната певица първо се отправила от Лос Анджелис към Лондон, заедно с 26-годишния си приятел Аламалик Уилямс и 4 от децата си - Дейвид Банда, Мърси Джеймс и близначките Естер и Стела. Това се случило на Коледа.
 
От Лондон, те взели с тях и сина на мадона Роко, който живее там. После семейството отишло на почивка в Малави, като минало и през Египет на 28 декември. 4 от 6-те деца на Мадона са осиновени именно от Малави. Там Мадона и останалите се срещнали с президента - Лазар Чаквера.
 
Семейството ходило и до Кения, където прекарало известно време с племето Покот в долината Баринго.
 
Източници на "The Sun" твърдят, че изпълнителката и спътниците ѝ редовно си правили тестове за коронавирус по време на пътуването. Те са пътували с частен самолет.
 
Личният фотограф на Мадона, Рикардо Гомес, е направил някои интересни снимки от почивките в Малави и Кения.
 
Кадри вижте в teenprolem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ля ля

преди 3 години

който си го може си го може!ти можеш ли да бъдеш мадона?:)

12

ПроСоТо

преди 3 години

До Летеца Кемиал Трейсдраги авиаторе,не си схванал една подробност:-В момент,когато авиокомпании прекратяват полети,когато за да стъпиш на нечия чужда територия се изисва тест ПЛЮС ДЕСЕТДНЕВНА КАРАНТИНА,да си вееш..гза само за да докажеш че си извън правилата и нормите,си и дразнещо!..Па и друго:..-Мъдоната ли е единствената,която има частен самолет?...Не знаех това...та така..

11

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Стадо, усещате ли до къде ви докарахме, да обсъждате назидателно това, че някой пътувал, ха-ха!

fallback