Снимка: БГНЕС
fallback

Стилът на известните личности през изминалата година, белязана от пандемия, се оказа доста странен. Може би съвсем очаквано, като се има предвид, че голяма част от хората по света бяха заключени по домовете си! И все пак визията от 2020 г на няколко определени звезди се запечати в съзнанието ни за години напред. Сред най-ярките, неочаквани и запомнящи се модни попадения е това на модната редакторка на американския Vogue – Ана Уинтур.

През април 2020, Ана, която е считана за моден гуру и е известна със своя фин и свръхелегантен стил на обличане, се появи в Instagram по... анцуг! Уинтур сподели със своите последователи в социалната мрежа кадър, на който се виждаше как работи от уюта на дома си, облечена в комфортни, червени, макар и доста шикозни, спортни панталони. Кадърът предизвика доста коментари и еуфория у хората, които разбраха ясно посланието на Ана – анцугът вече не е дреха само за спорт, а напротив – това е най-актуалната дреха за времената, в които се намираме.
 
Хари Стайлс е другата известна личност, която предизвика полемика с модните си решения, определяйки нова тенденция в стила през 2020 г. Британският певец се появи по рокля (и в други женски дрехи) на корицата на модната библия – Vogue, налагайки унисекс облеклото. Оказа се, че Хари винаги е обичал андрогинния стил, а майка му призна в интервю, че от дете му е позволявала да носи рокли.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @harrystyles

Още за модните попадения на звездите през 2020 г. ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Кико

преди 3 години

Остава да почнат да раждат и "Мъже"! (а Турция прават опити отдавна) спора е какво да му кажат-евала или маршала като роди!

24

Анонимен

преди 3 години

Бравос ,света стремително пропада надолу !

23

Анонимен

преди 3 години

Анцуга е за хора без милиграм собствен вкус ,стил и себеуважение, пък ако ще и да е хиляди долари, носен от най-висшата особа. Мога да го възприема само по време на спорт, но не и през останалото време. На по-селските натури в БГ и световен мащаб, много им се иска да го наложат, като тренд, но то винаги ще си остане най-безвкусната дреха.

fallback