Снимка: БГНЕС
fallback

Като част от филма на ITV „Хари и Меган: Африканско пътешествие“ през октомври 2019 г. Меган Маркъл емоционално призна, че трудно живее като член на кралското семейство.

Експертите смятат, че още тогава тя се е опитала да намекне за неизбежността на оставката от кралските си задължения, което впоследствие е довело до „Мегзит“.

„Всяка жена, особено когато е бременна, е много уязвима, беше ми трудно“, обясни Меган по време на интервюто. „Докато очаквате бебе, просто се подготвяте да станете майка и се опитвате да бъдете добра съпруга ... Малко хора питаха дали съм добре, но това е реалността, трябваше да се премине през това.“

Когато интервюиращият Том Брадби попита дали е справедливо да се каже, че Меган „не е съвсем нормална“ в ролята си на член на кралското семейство, тя накратко каза „да“.

Според кралския експерт Ребека Инглиш веднага след излизането на филма поне двама от британските монарси се обърнали към Меган с предложение за помощ – и те били съпругата на принц Едуард, графинята на Уесекс, Софи, а също и Кейт Мидълтън. Опитите им да предоставят подкрепа обаче не бяха получени правилно.

Вижте още за отношенията между Меган Маркъл и кейт Мидълтън в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 години

Много неграмотно преведена статия!

9

Барон Фон Манливада

преди 3 години

Какво казват по темата българските благородници, Лорда и Графа?

8

Дедо Хойчо

преди 3 години

Да си бе фанала един овчарин от Родопите, или Балкана, немаше да има теа плоблеми. И мъжо и щеше на я блъска всеки ден като младо теле - дувар.

fallback