Снимка: БГНЕС
fallback

Дженифър Лопес отново подпали социалните мрежи.

Преди няколко дни тя се показа на плажа по червен бански и разкри как изглежда естествената ѝ коса. От клипчето се вижда, че реално певицата и актриса залага на прическа тип шаг, косата ѝ e къдрава и стига малко под рамената.
 
Сега звездата продължава да поства кадри от плажа. На нова снимка в Instagram се вижда как Джей Ло позира на фона на синьото небе, обърната е леко настрани и е хванала долнището на банския си. Тя е с лилав бански тип прашка лилава шапка идиотка и големи слънчеви очила.
 
Феновете веднага я затрупаха с положителни коментари за фигурата ѝ и отново отбелязаха, че актрисата не изглежда на 51 г., а много по-млада. Снимката е дело на фотографката Ана Карбалоса, отбелязала е Лопес.
 
Снимката вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Мария Игнатова

преди 3 години

До АнонименВажното е, че ние сме перфектни. Но за съжаление не ни показват никъде хаха....

10

Той

преди 3 години

Ако на тази снимка не си е натегнала с ръцете долнището на бански нагоре и на пред, задните и части доста ще са увиснали,но да се благодари на фотографа знае си работата.

9

Анонимен

преди 3 години

Марче, ако казаното беше по адрес на Ким Бейсинджър на 67 г., Памела Андерсон на 53 г. или Дженифер Анистън на 51 г., би било разбираемо. Но казано по адрес на Джей Ло с нейния 2хХХLгаз?! е смешно за нормалните нелюбители на 2хХХLгаз.

fallback