fallback

Ужас цари в най-големия оркестър за тракийска народна музика "Канарите", след като днес

Пловдивският Районен съд изпрати барабаниста на популярния оркестър "Канарите" Стоян Стоев в затвора за шест месеца.

Той бе осъден, след като бил заловен да шофира след употреба на наркотици.

Магистратите са решили престоят му зад решетките да бъде при първоначален общ режим. Стоян Стоев ще бъде лишен от шофьорската си книжка през следващите 2 години и трябва да плати 490 лв. глоба.

На 29 декември Стоев седнал зад волана на БМВ-то си. На пловдивски булевард обаче е спрян за рутинна проверка от екип на КАТ и след направен тест станало ясно, че шофира под въздействието на кокаин, съобщава "Марица".

По време на образуваното срещу него бързо производство той изказа съжаление за стореното и сключи споразумение с прокуратурата, признавайки грешката си.

Преди време Малкия Канар излежа присъда за притежание и разпространение на наркотици, но от няколко години е на свобода. Той беше осъден на 9,5 години от Окръжният съд, но Апелативният съд намали присъдата му на 6 години. През 2012 година Стоян Стоев излезе от затвора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

зоро

преди 3 години

ДА ПРОВЕРЯт Джена и Наско малкия. И те са част от схемата.Изкарват много пари и музикалните им селски и чалга изяви са само параван.

31

Анонимен

преди 3 години

Що с кокаин друсат тези народни творци?Ракия и мастика няма ли за тях?Нещо народно и традиционно българско като ракия и ориенталски тютюн.

30

4epa

преди 3 години

ПАРАТА НАМАЛЯВА ПРИСЪДАТА- МОЖЕ И ДА Я ЗАНУЛИ !!!!!!!!!!!

fallback