Снимка: БГНЕС
fallback

Днес се навършват две години от кончината на популярния актьор Иван Ласкин. Алекс Сърчаджиева публикува трогателен пост и признава, че болката от загубата му е все така смразяваща.

Иван Ласкин почина на 6 януари 2019 г. след престой в болница.

"Две години, Мило Мое Момче. И болката е все така смразяваща, а липсата ТИ ужасяваща! Аз продължавам да те чакам на този диван и с надежда да гледам към вратата! Толкова много те обичам, Иване! Толкова мнооооооооооогоооооооо! Ужасно боли... боли неистово от Липсата ти!!!! Прегръщам те, Мило Мое Момче... там, някъде, сред поляна от светулки", написа Алекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Додо

преди 3 години

Бог да го прости! Поредния талант, унищожен от алкохола. И той, като Чочо Попйорданов (който ми беше личен познат, за да не кажа приятел). Алкохола е сатанински инструмент, уви, много малко хора го разбират и плащат чудовищна цена. Дори и тези, които си викат, "няма лошо да си пийнеш едно винце, нали? "Една ракийка, като прадедо ми, който умре на 97 години е здравословно" Защото алкохола е отрова. Пристрастяваща отрова, погубила повече души отколкото цианида и останалите всички БОВ взети заедно.

19

Анонимен

преди 3 години

Това е малко като манифест Още не съм намерила заместител, който да се нашльока и да ме изръмби както оня.Хората умират, приемаме липсата им и напред. За едни добри, за други лоши - няма какво да си пеем личните драми пред нацията. Всички сме губили значими хора.

18

Анонимен

преди 3 години

Прилича на Марадона...

fallback