БГНЕС
fallback

Годината още не е приключила, но вече е пълно със знаменитости, които успяха в тази сложна световна ситуация, да трансформират телата си. Тези звезди отслабнаха драстично и показаха на своите фенове, че със силата на волята всичко е възможно!

Докато някои хора може би по-скоро напълняха по време на карантината и блокирането заради коронавируса, то други се възползваха от възможността да се съсредоточат върху своя фитнес режим и начина си на хранене. Определено през последните месеци видяхме някои невероятни примери за отслабване и то на много-много килограми. Пълнички знаменитости като австралийската актриса Ребъл Уилсън и британската певица Адел, в момента изглеждат страхотно. Ребъл беше супер открита по отношение на това как точно се е преборила с излишните килограми, докато Адел по-скоро си мълчеше по темата, докато един ден не се появи в страхотна форма.
 
Уилсън често публикува в своя Instagram акаунт своите тренировки и не се притеснява да демонстрира вталената си фигура. Забавната, 40-годишна блондинка свали повече от 40 кг, като призна, че целевото ѝ тегло е 75 кг и почти го е достигнала.
 
Братът на сестрите от клана Кардашян – Роб също преживя много възходи и падения с теглото си през годините. Тази година обаче той се беше съсредоточил върху визията си и с упорита работа успя да се завърне към добрата си форма. Той показа новото си тяло наскоро, по време на празненствата за рождения ден на сестра си Ким.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele)

Още за звездите, които отслабнаха драстично през 2020-а, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Саксофонов

преди 3 години

Аделката си беше хубава дебела. Сега не прилича на себе си.

8

Анонимен

преди 3 години

Акцията "Не го яж, за Нова година е!" приключи. Сега започна другата - "Яж, че ще се развали!"

7

Няма бивша

преди 3 години

Веднаж станала ***-та и да отслабне пак си остава такава. Човек не бива да се свързва и да си има работа дори с отслабнали свин-ки

fallback