fallback

Вокалистът на известната българска група P.I.F. Димо Стоянов почина на 45-годишна възраст. Той бе настанен в столична болница с коронавирус, съобщи bTV.

На 9 декември в социалните мрежи бе публикуван призив за даряване на кръвна плазма, защото състоянието му е било тежко.

На следващия ден от групата информираха, че е намерен човек, който да дари кръв, а състоянието му се е стабилизирало. Въпреки това обаче певецът не успя да надвие болестта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

171

убили са го,

преди 3 години

на територията на която живеем, лекарите са убийци.къде от некомпетентност, къде от бездействие.

170

Анонимен

преди 3 години

До тониСкъпи Тони, за съжаление само един поглед , хвърлен някъде по улиците на България показва нещо много неприятно - страшно сме захвърлили грижата за себе си...Броят на затлъстелите хора / основно мъже/ е огромен, съответен на това е и % на хронично болните след 40-та си година...Лошо хранене, критично малък брой спортуващи за здраве след 35, застоял живот, алкохол...Това не се прощава от К19...Никаква здравна система не може да се пребори с нашата лична безотговорност, уви...

169

Анонимен

преди 3 години

Защо плюете докторите? Как разбрахте, че е поредната грешка?Човек с тежка зависимост от наркотици, лекарства и алкохол, кой знае какви поражения има по сърдечно-съдовата и дихателната система? Не е ваша работа да преценявате.И оставете човека на мира, стига сте му яли кокалите.А за сведение - докторите измъкнаха от гроба 48- годишен колега, който като дете е имал белодробни проблеми, и след 40 дни с тръбички успяха да го спасят.Не плюйте докторите и медицинския персонал!

fallback