Снимка: БГНЕС
fallback

Роби Уилямс направи ужасяващо разкритие.

Певецът за малко е щял да умре от натравяне с живак. Лекар му е казал, че той може да се разболее сериозно и да умре, ако не направи промени в храненето си. Тогава Роби се е хранил основно с морска храна.
 
Специалистите му съобщили, че има високи нива на натравяне с живак и е можело това да доведе до фатален край. Изпълнителят на "Angels" споделя, че му харесвало да яде октоподи, калмари и риба тон.
 
Той си направил рутинни кръвни изследвания и така разбрал, че застрашава живота си, като яде толкова много морски деликатеси. Резултатите показвали, че Уилямс има натрупана отрова в организма си и му казали, че високите нива на живака могат да доведат до заболяване на белия дроб или рак на кожата.
 
Какво още разкри звездата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

Хиляди пъти съм писал и да повторя пак:Много от т.н. полезни риби сега ги гледат във ферми като се почне от Норвегия и се свърши до Китай и дори България, хранят ги с отрови за да не се разболеят и за да растат бързо.Това месо е по-вредно дори от пилетата.За океанската риба пък - да повторим, че аварията във Фукушима още не е овладяна и радиоактивното заразяване продължава.За живака е писано в статията.Консумирайте по-малки риби, те не са имали време да поемат отровите.

13

Анонимен

преди 3 години

Тоо белото не прощава!

12

Риби Уилямс

преди 3 години

Таз риба без кости, как я лапна през пости.

fallback