Снимка: БГНЕС
fallback

Какво ли сте правили, когато сте били на 2 години? Най-вероятно сте се забавлявали с различни детски играчки, които родителите ви са избрали за вас. Играли сте си със съседските деца и сте чакали с нетърпение любимото си детско. Това правят почти всички деца. Почти.

Част от двегодишните малчугани се занимават със съвсем други неща. Да вземем например Сторми – дъщерята на Кайли Дженър. Момиченцето попадна в светлината на прожекторите още преди да се е родило, благодарение на риалити предаването „Keeping Up with the Kardashians“ и социалните профили на майка си. Дженър е една от най-следваните звезди в Instagram и запечатва почти всеки момент от живота си.

След като Сторми се роди през 2018 година, тя играеше важна роля в профила на Кайли, като често се появяваше на снимките. Сега момиченцето започва да покорява света по свой начин, като вече позира за първата си модна кампания. Разбира се, засега всичко е непрофесионално, но по снимките си личи, че Сторми има пълното право да се надява на успешна кариера в модата.


Вижте малката дъщеря на Кайли Дженър в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

От "Animal Planet" вече я търсят...

8

i'm

преди 3 години

Оффффф, извинетИ.

7

А инфлуенсър кога?

преди 3 години

Очаквам като стане на 3 да има статия, че хлапето вече е инфлуенсър

fallback