Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс показва тялото си, в буквалния смисъл. Изпълнителката застава на корицата на списание Rolling Stone, позирайки гола. Цялата фотосесия на Майли е направена без дрехи, като звездата казва, че това е нейното модно становище. В интервюто тя говори открито за реакцията на родителите ѝ относно голи снимки, които са публикувани през 2008 година без разрешението ѝ. Тогава тя е само на 16 години.

„Баща ми ги игнорира, а майка ми много се ядоса“, казва Сайръс пред Rolling Stone. Изпълнителката добавя, че дори майка ѝ е знаела, че тези снимки могат да провалят кариерата ѝ и да заличат всичко, което Майли е направила до онзи момент. Преди дни звездата сподели няколко снимки от фотосесията, включително и една, на която отваря якето си и разкрива голата си гръд. Фотосът е цензуриран с логото на Rolling Stone.

„Те ми казаха, че трябва да се покрия, затова направих обратното“, пише Сайръс под публикацията. На корицата на списанието изпълнителката закрива гърдите си, а на друга снимка е приклекнала и крие тялото си с крак. По време на интервюто тя говори и за начина, по който хората са променили мнението си за нея. „Сега е много различно. Мисля, че хората винаги са ме уважавали, но имаше моменти, в които бях доста студена към тях“, казва Сайръс.

Вижте провокацията от Майли Сайръс в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase