БГНЕС

Покрай сериала „Короната“ все по-често се говори за причината, която е накарала принцеса Даяна да даде скандалното интервю на Мартин Башир.

Според нова информация става ясно, че покойната лейди Ди е смятала, че е допуснала грешка като се е съгласила да участва в „Панорама“ на BBC през 1995 г. и е разкрила за проблемите в брака си. 24 часа преди шоуто да излезе в ефир, тя се обадила на близки приятели и говорила за преживяванията си.
 
Астроложката Деби Франк е един от хората в този списък. Тя призна, че в последния момент лейди Ди се е съмнявала относно добре ли е това, че бракът ѝ ще стане твърде публичен., но вече е било невъзможно да се отмени излъчването на интервюто.
 
Според Деби Даяна се е успокоила, едва когато е видяла анкетите на публиката. Те показали, че обществеността реагира добре на разкритията на принцесата.
 
„Направих го. И се надявам, че това е било правилното нещо, без да създавам твърде много негативни вълни. Трябваше да разкажа историята си. Дойде времето, когато хората трябва да чуят истината“, каза астроложката.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Francesco Vicario (@the_royalgrammer)

Още за скандалното интервю на принцеса Даяна вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase