Снимка: БГНЕС

Селена Гомес блести в дизайнерски дрехи за последния брой на Vogue Мексико. Изпълнителката участва във фотосесия, направена на открито, за да бъдат спазени всички мерки за сигурност по време на пандемията. Снимките са дело на фотографа Дарио, а стилът на звездата е сътворен от Яшуа Симонс.

Тази година, заради коронавируса, Гомес трябваше да измисли някакъв начин да се занимава вкъщи и в същото време да остане близко до феновете си. Затова тя стартира готварското шоу Selena + Chef, където приготвяше различни ястия с помощта на професионални готвачи. Сериите се предлагат в HBO Max, а разговорът между Селена и гостите ѝ се осъществяваше чрез видеоплатформи, тъй като трябва да се спазват мерките за сигурност.

Освен че тества кулинарните умения на звездата, предаването показва, че тя е много повече от певица. Тя е актриса, продуцент и предприемач с голямо сърце. Във всеки епизод тя дарява 10 000 долара за определена благотворителна кауза. През тези 12 месеца Гомес също така обърна и голямо внимание на психичното си здраве, като се опита да помогне и на феновете си, които се борят с депресия, безпокойство и липса на самочувствие.

Вижте Селена Гомес и фотосесията й във Vogue в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase