Снимка: БГНЕС

Хейли Бийбър показа колко стилни могат да бъдат кожените тоалети.

Със сигурност 24-годишната звезда разбира от мода и много добре знае как да бъде забелязана по улиците на Лос Анджелис. Супермоделът може да направи така, че дори едни обикновени панталони, огромни маратонки и голям суитшърт да изглеждат като тоалет от висшата мода. Последната ѝ визия обаче със сигурност е излязла от подиумите, тъй като е дело на известна марка.
 
На 20 ноември Бийбър беше забелязана да напуска офиса на стилистката си Мейв Райли, а тоалетът ѝ беше перфектен. Този път звездата заложи не само на удобството, но и на стила. Тя беше облечена от горе до долу с марката „Yves Saint Laurent“, комбинирайки кожено яке, блуза без ръкави, кожени панталони с висока талия, дизайнерски колан и черни обувки на висок ток. Към всичко това Хейли добави и миничантичка от „Yves Saint Laurent“, която чудесно се вписваше в тоалета. Цялата визия на звездата се оценява на 10 830 долара.
 
И докато някои смятат, че Бийбър просто иска да разходи дизайнерските си тоалети, то други забелязаха скрито послание в начина ѝ на обличане. През последните месеци в социалните мрежи се завъртяха слухове, че Хейли е бременна, но самата тя отрече тези твърдения. Въпреки това, фенове все повече настояваха, че звездата крие коремчето си и съвсем скоро ще обяви щастливата новина. Именно затова част от скептиците за бременност използваха последната визия на Хейли, за да отхвърлят всички теории за бъдещо бебе.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Hailey Baldwin Bieber’s Closet (@haileyrbiebercloset)

Какво ново още за Хейли Бийбър, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase