БГНЕС
fallback

Напоследък, покрай пандемията, пижамите се превърнаха в доста важно облекло. Доста хора, които работят от дома си, прекарват в този „тоалет“ не само нощите си, но и голяма част от деня си. Някои от най-красивите жени в света, а именно ангелите на Victoria’s Secret, в момента рекламират не толкова секси бельото на марката, а най-вече празничните ѝ пижами.  

Сред топмоделите, които демонстрират ефектните пижами, са Барбара Палвин, Роми Стридж, Тейлър Хил, Джазмин Тукс и Шанел Иман. Някои от тях споделиха кадри от своите домове, показвайки как релаксират, как готвят или декорират дома си за празниците, облечени именно в новите пижами на бранда, които са направени от сатен и памук и са с красиви десени.
 
„Празниците винаги са любимото ми време от годината“, споделя Джазмин Тукс, която наскоро се сгоди.
 
„Духът и енергията по това време на годината винаги са толкова вълнуващи! Очаквам с нетърпение да създам нови традиции с моя годеник.“
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Victoria's Secret (@victoriassecret)

Още за празничните пижами на моделите вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Мемед

преди 3 години

Ние можем да покажем какво има под пищовите.

8

Зомбиленд

преди 3 години

От снимките става ясно само че и във Victorias Secret квотите за задължителен брой ччерни, третополови и инвалиди са запълнени изцяло.... та дори и няколко екстра бройки мигрантки са взели .

7

Анонимен

преди 3 години

Много грозни картинки други път не ги показвайте моля ви се. По грозно нещо не сме видели скоро. Уплашихме се, срам и позор за предходните момичета които бяха ангели наистина.

fallback