Снимка: БГНЕС
fallback

Тайра Банкс е правила всичко – била е модел, стартирала е бизнес, вдъхновила е милиони по света, писала е книги, играла е във филми, била е водещ на редица предавания и, да, експериментирала е с доста диети.

"По-рано имах чувството, че тялото ми не е мое", казва Тайра пред списание People през 2018 година. Тя добавя, че или е била твърде слаба, или твърде дебела. Имала е чувството, че е предавала хората около себе си, ако се е опитвала да отслабне още повече. И макар преди да е харесвала модерни диети, сега звездата се фокусира върху балансираното хранене.
 
Според Банкс, строгите режими са глупави и не трябва да съществуват. „Трябва да променим начина си на живот. Не става въпрос да бъдем кльощави. Става въпрос за това да бъдем в най-добрата форма за нас“. За да стигне до перфектната си визия, Тайра започва да води дневници, в които да пише какво яде и работи с диетолог. Супермоделът смята, че записването на всичко, което слагаме в устата си, наистина работи за ограничаване приема на храна.
 
"Не смятам калории, но се опитвам да се храня здравословно и да си записвам всичко", добави тя.
 
В момента Банкс се подвизава като водеща на предаването "Dancing with the stars" и стартира изцяло ново начинание, фокусирано върху любимата ѝ храна – сладолед. Тя ще направи марка сладоледи, наречена „SMiZE Cream“. Пред списание Harper's Bazaar звездата споделя, че сега е с 16 килограма по-тежка, отколкото миналата година, когато застава на корицата на Sports Illustrated Swimsuit. Въпреки това, супермоделът не знае точно кога ще свали тези килограми, тъй като засега се чувства добре в тялото си.

Ето какво е менюто на Тайра Банкс

Закуска
 
Банкс започва деня си с черно кафе. Тя залага на вкуса, като използва карамелени или ванилови зърна, за да си направи любимата напитка. Звездата също така е голям фен на матчата. Тайра има и цяла рутина, включваща един геврек, което е наистина впечатляващо.
 
Още за менюто на Тайра Банск вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback