Снимка: БГНЕС
fallback

Криси Тейгън е една от звездите, която държи на външния си вид. Като активен потребител на Instagram, тя обича да се гримира, но често я виждаме и съвсем естествена, само с малко гланц на устните. Жената на Джон Леджънд има перфектна кожа и може да си позволи да не носи големи пластове фон дьо тен и пудра. По този начин тя намалява и запушването на порите на лицето, което причинява акне.

В социалните мрежи разкрива как се грижи за децата, дома, какво готви за семейството си и дава съвети за грижата за кожата на своите последователи. В едно от последните ѝ видеа тя искрено се радва на победата на Джо Байдън. Там тя е без грим, като кожата ѝ е чиста и блестяща.

„За тези, които ме помолиха да споделя рутинната си грижа за кожата, ще призная, че напоследък много се гордея с нея“, написа преди няколко месеца Тейгън и поясни за последователите си, че не разчита на кой знае какъв сложен режим и скъпа козметика, за да има сияйно лице като това във видеото ѝ.

Кои са тайните на модела за естествен блясък на кожата?

Почистване преди лягане

Наскоро Тейгън сподели в своята история в Instagram, че разчита на мокри кърпи, за да почисти грима от лицето си. Тя задължително го прави преди лягане и съответно никога не заспива с грим, за да има свежа кожа на сутринта.

Моделът разчита на кърпи, изработени от 100% памук, който щади кожата. Напоени със зехтин, гел от алое вера и екстракт от грейпфрут, те премахват грима много лесно и успокояват кожата. Според Криси, те могат да се ползват и за по-лесното отлепяне на изкуствени мигли.

Дълбоко почистване и овлажняване

Макар и режимът ѝ да се променя според сезона, жената на Джон Леджънд винаги следва три стъпки – почистване на грим, измиване и нанасяне на дълбоко овлажняващ комплекс. Богат на хидратиращи съставки, той подхранва и задържа влагата в кожните клетки. Освен това съдържа слънцезащитен фактор, чрез който лицето ѝ е предпазено от вредните слънчеви лъчи.

 Ленти за почистване на пори и още от Криси Тейгън, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback