Снимка: БГНЕС
fallback

Кейт Мидълтън е имала стратегия в преследването си на принц Уилям. Това твърди кралският историк Робърт Лейси в книгата си "Battle of Brothers: William and Harry", която скоро излезе на пазара.

Лейси твърди, че когато Кейт е била на 19 г., тя е направила нещо, което да подсигури това, че тя ще стане съпруга на Уилям един ден.
 
"Кейт е била много добър стратег. Тя отстъпила мястото си в един от първите университети във Великобритания - в Единбург, и избрала друг - Университета на Сейнт Андрюс, в който вероятно липсва същия академичен стандарт. Тя вече е била в Единбург, за да подреди апартамента си там, но е сменила университета и е променила курсовете, които да кара - карала е история на изкуството, защото Уилям карал същия курс. Тя е забавила обучението си с година", пише в книгата.
 
Робърт Лейси твърди, че запознанството между Мидълтън и принца не е било случайност, но посочва, че Кейт не е била единствената жена, която е опитала да спечели вниманието на Уилям.
 
След като е било обявено, че принцът ще учи в този университет в Шотландия, молбите за приемане там са скочили с 44%.
 
Кейт и принц Уилям се запознали още през първия семестър, но Уилям си паднал по нея, когато я видял да дефилира с прозрачна рокля на модно шоу през 2002 г.
 
Снимката с прозрачната рокля вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 3 години

Знаете как роди сутринта, а в 5 следобеда беше облечена на висок ток, да представи бебето пред хора на улицата...Достойна за жена на принцВсъщност е обратното. Бебето е престолонаследник, а тя е жената на бъдещ крал, което казва всичко. Та едва ли са я били и псували като българска родилка в държавна болница, и едва ли са били да пушат докато тя е викала. Да изтърпиш това се изисква далеч повече от на глезената принцеса токчетата.

16

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Че тя една жена ако няма...стратегия,отпиши я.Има жената самочувствието да застане до...принца и да го...омае.Това говори за желязно...самочувствие,което е още един плюс за нея.Старата кралска фамилия само...спечели,че Кейт се свърза с нея.Другите хубави черти са,че не...пие,не пуши и по мъже не ходи.Народи няколко...юнака.Принца удари...джакпота с Кейт.

15

Язека

преди 3 години

Я знам как го е спечелила, но ако го напишем че излезнат само дзвезди - те таквия ***, а ония мискинин админо, че ми изтрие посто.

fallback