Снимка: БГНЕС

Ева Мендес показа една от тайните си за запазване на младежкия вид на шията и брадичката си. 46-годишната актриса се подлага на иглотерапия (акупунктура), а феновете ѝ са убедени, че процедурата е страшна и болезнена.

Половинката на Райън Гослинг, която е и майка на две деца, продължава да е изключително красива. Тя обаче си призна, че получава помощ в името на вечната хубост. Ева публикува снимка в профила си в Instagram, на която е легнала по гръб на стол в кабинет за естетическа медицина, а под челюстта си има поредица от забодени игли.

Лекарят на Ева – Мариана Вергара Хофстетер обяснява, че този метод активизира синтеза на колаген, което води до постепенно удебеляване на кожата, стягането ѝ и подмладяването ѝ. Процедурата се нарича моно трийдс (Mono-Threads).

Това звучи като невероятен начин за предотвратяване на увисналата кожа под брадичката. Но иглите забодени в Ева изплашиха много от нейните фенове. Мендес побърза да ги успокои, че не усеща болка, а че прагът ѝ за болка по принцип е доста нисък.

Вижте Ева  как се грижи за себе си в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase