Снимка: БГНЕС
fallback

Кристиано Роналдо е един от най-завършените атлети на планетата. Той успява да се докаже във всяка една футболна лига, в която е участвал - ставал е шампион в три държави - Англия, Италия и Испания.

Вдигал е купата на Шампионската лига общо пет пъти - веднъж с Манчестър Юнайтед и четири пъти с Реал Мадрид. Роналдо 12 пъти е носител на най-престижните футболни награди, включително Златната топка, Златната обувка и Футболист на годината на ФИФА.

На национално ниво португалецът успява да спечели Европейското първенство през 2016 година във Франция. Въпреки че се контузи във финала, Роналдо имаше основна заслуга отборът му да достигне до титлата. Само преди седмици футболистът успя да се излекува от коронавируса и в първия си мач след карантината вкара два гола за Ювентус. 

За да поддържа невероятната си форма, Кристиано следва стриктен режим, който дори определя по колко пъти на ден да спи. Според медиите, звездата яде по шест пъти и спи по пет, за да бъде в оптимална кондиция. 

Денят на Роналдо започва с шунка и кашкавал, които се комбирнират с кисело мляко. Малко по-късно, когато огладнее, той хапва препечена филия с авокадо.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 
Менюто му съдържа два обяда и две вечери. Първият обяд е направен от пилешко месо и салата и обикновено е последван от риба, салата, яйца и маслини. 
 
Още за специалния режим на Кристиано Роналдо - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Антонио

преди 3 години

Много ми е интересно как започва с обяд, а не със закуска

30

Футболист от Миньор

преди 3 години

А моя режим е две спанета и две сраньета

29

Анонимен

преди 3 години

То и на моето бебе като му никнеха зъби и аз съм спала по 10 пъти на нощ на серии от по 10-15 минути. Излезоха ми плочки, ама не на корема, ами под очите!

fallback