Снимка: Getty

Нека да си признаем, изключително много ни липсват светските събития и червеният килим. Заради продължаващата пандемия много от събитията тази година бяха отменени или проведени в тесен кръг. Филмовите фестивали, наградите, модните дефилета, партита за Хелоуин и други празници отсъстваха и нямахме възможност да оценим тоалетите на известните личности.

Затова погледът ни се насочи към ежедневното облекло на звездите, което се превърна в новото вдъхновение за модни колекции. Голяма част от хората продължават да работят от вкъщи и това ги кара да мислят с кой стилен тоалет да се облекат за разходката до магазина или в близкия парк. Най-добрите съвети за правилно съчетаване на дрехите идват от модните дизайнери и от самите модели. Те използват социалните мрежи, за да предложат на аудиторията нещо различно, което да бъде подходящо за пандемията.

И като един от най-успешните модели, Хейли Бийбър се радва на огромна популярност. Като добавим и факта, че е съпруга на Джъстин Бийбър, името на звездата става още по-скъпо. Затова и тя много добре използва платформите си, показвайки на феновете какво е модерно през тази година. В края на октомври Хейли участва в специално видео за списание Vogue, в което разкрива седмичния си гардероб.

„Има дни, в които искам да се обличам като малко момиче, но има и такива, в които искам да изглеждам като пораснала жена. Разбира се, идва и момент, когато искам да изглеждам по-спортно и дори малко като момче“, казва Хейли във видеото. За специалната фотосесия тя се появи с бял халат, чорапи и пантофи, напълно готова да се облече в седем различни тоалета. Въпреки че обхващат зоната от лъскав до небрежен стил, дрехите на Бийбър улавят много добре духа на есен 2020.

Вижте тоалетите на Хейли Бийбър в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase