БГНЕС
fallback

С продължаващата пандемия официалните ни тоалети бяха заменени със спортни и неофициални такива. Вече рядко излизаме на вечеря, не пътуваме толкова често и по-скоро гледаме да си стоим у дома, за да предпазим себе си и близките. Въпреки че социалната изолация вече е препоръчителна, повечето от нас предпочитат да не се събират с много хора, да пропускат светски събития и да оставят новите запознанства за по-нататък.

В това размирно време, което се надяваме по-скоро да свърши, не ни остава нищо друго освен да черпим модни вдъхновения от ежедневните тоалети на звездите. Вниманието ни често е привлечено от Ирина Шейк, която замени модните подиуми с улиците на Съединените щати. Супермоделът често е забелязван да се разхожда из Ню Йорк, като доказва, че все още не е изгубил чувството си за стил.
 
Последният ѝ тоалет изглежда доста семпъл, но всъщност е много повече от това. Шейк излезе със сив спортен комплект, високи ботуши, маска и чанта. Това, което много фенове не виждат обаче е начинът, по който звездата е успяла да съчетае всеки един детайл по себе си.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от &G (@streetstyle_celebritycloset)

Още за стила на Ирина Шейк вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Насакото Яката

преди 3 години

Тая ли ще ми казва какво да правя?!

7

Анонимен

преди 3 години

Това страшнота сега последно жена ли е?

6

Зори

преди 3 години

Добре, че е Швейк иначе голи ще си ходим.

fallback