БГНЕС
fallback

Никол Шерцингер е на 42, но има тяло на 30-годишна, заради което всяка жена би ѝ завидяла. Излизайки на сцената – с колежките си от Pussycat Dolls или като жури във формата „Маскираният певец“, тя винаги е с перфектен външен вид. Зад него обаче стоят усилията на много стилисти, гримьори и коафьори. Въпреки това, не може да отречем, че ежедневните ѝ тренировки с Том Евънс също имат заслуга за това тя да изглежда по-млада и да има стегнат корем.

Известната певица, която наскоро отпразнува една година щастлива любов, вдъхновява много жени по целия свят със своите постове в социалните мрежи, в които показва как спортува. Хиляди се опитват да правят нейните упражнения, за да отслабнат и стегнат тялото си, но според личния ѝ треньор, всеки е различен и не може да очаква, че онова, което работи при Никол, ще бъде ефикасно и при него.
 
Според инструктора Паоло Мацити, с който тренират Шерцингер и други известни личности, всеки от нас трябва да намери упражненията и хранителния режим, които са подходящи за неговите възможности и физическа структура.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Ное 10, 2020 в 5:47 PST

Трябва ли да тренираме като Никол Шерцингер, за да поддържаме форма?
 
„Тя тренира цял живот. Тя има определен тип тяло. Бих казал – просто бъдете здрави. Не се опитвайте да се сравнявате с някой друг. Най-добрата форма за теб може да е изключително различна за Никол“, коментира той.
 
Мацити обяснява още, че режимът на Никол Шерцингер постоянно се променя, като с течение на времето тя си поставя различни цели и предизвикателства.
 
„Тя е изключително атлетична. Иска тренировките да са предизвикателство – не само физически, но и психически“, казва още инструкторът на певицата, която не обича да прави множество повторения, а предпочита да опитва нови неща, с които да поддържа своята форма.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Окт 21, 2020 в 2:08 PDT

На какво набляга Шерцингер, за да има стегнато тяло?
 
Паоло Мацити споделя серия от видеа, с които разкрива какви са ежедневните тренировки на бившата приятелка на Григор Димитров, която вече го забрави и заедно с новата си любов се поти здраво в залата. А съвместните им усилия им се отплащат.
 
Още за упражненията на Никол Шерцингер за стройна фигура вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 години

Нали работеха за бебе бе, ко стана?

4

вбнг

преди 3 години

Без пари ли?Манипулации и лъжи.

3

Мара Шепова

преди 3 години

До Анониментакав език ще и сложа ....Оня ден беше Кайли Бийбър, после Селин Дион ... преди няколко дена беше Дженифър Лопес .... преди това се канеше да оправяш Ала Пугачова .... забрави ли ми името ?Твоята Шепова

fallback