БГНЕС

Никол Шерцингер е на 42, но има тяло на 30-годишна, заради което всяка жена би ѝ завидяла. Излизайки на сцената – с колежките си от Pussycat Dolls или като жури във формата „Маскираният певец“, тя винаги е с перфектен външен вид. Зад него обаче стоят усилията на много стилисти, гримьори и коафьори. Въпреки това, не може да отречем, че ежедневните ѝ тренировки с Том Евънс също имат заслуга за това тя да изглежда по-млада и да има стегнат корем.

Известната певица, която наскоро отпразнува една година щастлива любов, вдъхновява много жени по целия свят със своите постове в социалните мрежи, в които показва как спортува. Хиляди се опитват да правят нейните упражнения, за да отслабнат и стегнат тялото си, но според личния ѝ треньор, всеки е различен и не може да очаква, че онова, което работи при Никол, ще бъде ефикасно и при него.
 
Според инструктора Паоло Мацити, с който тренират Шерцингер и други известни личности, всеки от нас трябва да намери упражненията и хранителния режим, които са подходящи за неговите възможности и физическа структура.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на

Трябва ли да тренираме като Никол Шерцингер, за да поддържаме форма?
 
„Тя тренира цял живот. Тя има определен тип тяло. Бих казал – просто бъдете здрави. Не се опитвайте да се сравнявате с някой друг. Най-добрата форма за теб може да е изключително различна за Никол“, коментира той.
 
Мацити обяснява още, че режимът на Никол Шерцингер постоянно се променя, като с течение на времето тя си поставя различни цели и предизвикателства.
 
„Тя е изключително атлетична. Иска тренировките да са предизвикателство – не само физически, но и психически“, казва още инструкторът на певицата, която не обича да прави множество повторения, а предпочита да опитва нови неща, с които да поддържа своята форма.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на

На какво набляга Шерцингер, за да има стегнато тяло?
 
Паоло Мацити споделя серия от видеа, с които разкрива какви са ежедневните тренировки на бившата приятелка на Григор Димитров, която вече го забрави и заедно с новата си любов се поти здраво в залата. А съвместните им усилия им се отплащат.
 
Още за упражненията на Никол Шерцингер за стройна фигура вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase