Снимка: БГНЕС
fallback

Ким Кардашян също си навлече гнева на феновете по подобие на полусестра си - Кендъл Дженър.

Риалити звездата отпразнува 40-ия си рожден ден на частен остров, като покани много гости там. Почитателите на Ким бяха ядосани, че тя организира голямо парти по време на пандемията от коронавирус, макар и на остров.
 
Сега звездата постна снимки от ваканцията си и написа, че още не е приключила с качването на снимки от празника си. На кадрите се вижда как Ким релаксира във водата, но има и снимки от яхтите, на които се вижда колко гости е имало на рождения ден на Кардашян.
 
"Пандемията не е свършила, просто защото ти си я преодоляла", "Бихме искали да приключиш", "Боже, забравих, че световните пандемии не се отнасят до знаменитостите", пишат ядосани интернет потребители.
 
Ким сподели, че гостите са си правили тест за коронавирус няколко пъти, преди да бъде предприето пътуването.
"Изненадах най-близките си с пътуване до частен остров, където можеше да се престорим, че нещата са нормални, дори за кратък миг", каза тя.
 
Кендъл Дженър разгневи своите почитатели по подобна причина - тя направи парти за рождения си ден и Хелоуин, на което събра много знаменитости. На снимките те позират без маски.
 
Снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 3 години

Какви фенове има тая бе

5

Анонимен

преди 3 години

Уфффф, не ми идва никаква глупост да напиша, новината е прекалено т.ъпа!

4

Анонимен

преди 3 години

"че гостите са си правили тест за коронавирус няколко пъти", демек са се чипирали по няколко пъти което не е нужно тъй като и едно чипиране е достатъчно но това са знаменитости все пак да са живи и здрави и боже пази.

fallback