Снимка: БГНЕС
fallback

Кендъл Дженър разгневи феновете си. Моделката навърши 25 години на 3 ноември, но реши да направи голямо парти, още преди личния си празник. Тя съчета Хелоуин и рождения си ден, и събра много знаменитости за тематично парти с костюми.

Кендъл е помолила гостите да не използват социалните мрежи, за да постват снимки от купона, но именно сестра ѝ, Кайли Дженър, е нарушила това обещание и феновете са ядосани.
 
От снимките се вижда, че повечето звезди са маскирани, със специален грим и костюми са, но не носят маски за лице. Интернет потребителите смятат, че това е много безотговорно, защото се случва по време на пандемията от коронавирус и нарастващия брой на заразени в последните седмици. В щата Калифорния са забранени събиранията на повече от 3 домакинства заедно.
 
Най-лошо впечатление на почитателите прави клип, на който се вижда как Кендъл, маскирана като Памела Андерсън, духа свещите на тортата, която е държана от келнер с маска.
 
"Кендъл Дженър наистина направи огромно парти, с всички тези знаменитости без маски, по средата на пандемията, с правилото "без социални мрежи", за да не разберат хората това...", пишат възмутени потребители на Twitter.
 
Снимки и клипове вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 години

Тия са над нещата.

1

Анонимен

преди 3 години

Без маски??? Представяте ли си!?! Каква безотговорност!!!

fallback