IStockphoto
fallback

Изборите в САЩ са важни за целия свят. Избирането на президент на една от най-силните страни всеки път се наблюдава с огромен интерес, не само от политическите лидери, но и от обикновения зрител. Тази година надпреварата за Белия дом е доста по-различна заради пандемията от коронавирус, която попречи на кандидатите да проведат срещи с избирателите и да направят дебат пред публика. 

Всъщност спор между Доналд Тръмп и Джо Байдън имаше, но той беше без присъствието на гости и организиран при засилени мерки за сигурност. Разстоянието между двамата беше повече от 2 метра, а ръкостисканията липсваха. Въпреки това денят за гласуване в Съединените щати дойде и е време да разберем кой ще обитава Белия дом в следващите 4 години. 
 
През последните месеци множество звезди насърчаваха феновете си да гласуват, независимо кого от двамата кандидати ще изберат. Част от известните личности обаче се сблъскват за първи път с урните поради различни причини. Някои от тях не са имали възможност да гласуват, защото не са били американски граждани, а други пък не са виждали смисъл при предишните избори. 
 
Вижте кои звезди гласуваха за първи път тази година:
 
Джон Оливър
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sean Patrick Horton (@seanphorton) на Ное 2, 2020 в 8:04 PST

Водещият на предаването „Last Week Tonight“ заяви, че почти се е разплакал, когато е пуснал бюлетината си. „Това е невероятно. Имигрантът, който получи гражданството си през декември, чака на опашка, за да гласува“, каза Оливър пред колегата си Стивън Колбърт. Той допълни, че въпреки зелената си карта, се е притеснявал дали няма да му бъде направен проблем по време на гласуването. Всичко минава добре и Джон е успял да пусне гласа си за първи път в САЩ.

Йоланда Хадид
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Bella 🦋 (@bellahadid) на Ное 3, 2020 в 8:46 PST

Майката на супермоделите Джиджи и Бела Хадид – Йоланда Хадид е от Нидерландия. Получава американското си гражданство съвсем наскоро, точно навреме за гласуването. Дъщеря ѝ Бела сподели няколко снимки от деня, в който двете са отишли до урните. „Заведох мама да гласува за първи път. Гордея се с нея“, написа супермоделът. Тя добави, че изборът им е Джо Байдън.
 
Още за известните личности, гласували за първи път, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Наблюдател

преди 3 години

Чакаме включване по въпроса на задниклизците - Сашо Фашагата от СДС-то, на СулЮ Паситто-Безродника и на поп Тодор внучката-айдукиня .

2

Истинският враг

преди 3 години

При победата на Байдън Америка ще определи истинският си враг и това не е Китай, както се опитваше да ни баламосва изнесменът Тръмп. Кремълските агресори най-после ще си намерят майстора...

1

Ахмед

преди 3 години

Голям праз,кои гладуват. До сега от хилядите Ви безсмислени статии за изборите в САЩ не стана ясно за какви платформи гласуват там. Кой от двамата кандидати ще запази мира в света и ще прекрати глобалистичната истерия.

fallback