БГНЕС
fallback

Хелоуин 2020 мина под знака на предпазните маски. Макар и малко по-различен заради пандемията, той бе отбелязан от доста родни звезди, които извадиха карнавалните костюми и влязоха в образ. Някои се дегизираха, за да участват в тематични партита, докато други решиха да го направят само у дома, просто за да зарадват феновете. 

Доста български знаменитости споделиха своя страшен грим за Деня на Вси светии в профилите си. Други пък заложиха на по-атрактивно облекло. 
 
Кои български звезди празнуваха Хелоуин?
 
Антония Петрова-Батинкова
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) на Ное 1, 2020 в 1:19 PDT

Мис България 2009 и съпругът ѝ решиха да се снабдят с предпазно облекло за лекари, което да сложат на Хелоуин, за да бъдат актуални със случващото се в последните месеци в страната.
 
„COVID - Construction - Spider family“, написа Антония Петрова-Батинкова, споделяйки снимки от „костюмите“ им. 
 
Вместо харесвания, русокосата адвокатка събра множество негативни коментари заради избора си на облекло за празника. Голяма част от последователите ѝ я упрекнаха, че се подиграва с българските медици, борещи се на първа линия в лечебните заведения в страната.  
 
„Да се облечете така предвид ситуацията в момента е абсолютен цинизъм... Нямам думи“, написа жена под снимките на Батинкова.
 
Семейство Петканови
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) на Окт 31, 2020 в 8:38 PDT

„По-скоро смешни, отколкото страшни... но все пак създадохме забавен спомен от Halloween тази година и ще разглеждаме тези снимки с усмивка след време!“, коментира Александра Богданска-Петканова. 
 
Още за Хелоуин 2020 на родните знаменитости вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 години

Лудият репортер...точен костюм е избрал, той като физика е недоразвит кроманьонец, през който не е минала еволюцията. Как може толкова грозен мъж да е с тази жена, това е пълно недоразумение?!?!

4

Православен

преди 3 години

Много грозна, пошла и срамна гледка.Дано Господ да им прости безумието и да не ги наказва за слугуването им на сатаната и на неговите демони.

3

Анонимен

преди 3 години

Лелееее, какъв "празник" може да бъде тоя парцалив маскарад бре?!? Излагате се, пази боже-сляпо да прогледа... Време е да си припомните българските празници и да се ограмотите... Поне малко.

fallback