БГНЕС
Тънко палто или тренчкот бихте избрали, ако трябва да отидете на официално събитие и времето навън не е много студено? Може би повечето от вас ще посочат първото, защото смятат, че с него ще имат по-елегантен външен вид, но второто също е добър избор, особено ако моделът е във войнишко зелено. То е един от любимите нюанси в гардероба на мелания Тръмп, която за пореден път ни дава пример как да се обличаме през сезон есен/зима 2020. 
 
Зелен тренчкот – чудесен избор за по-топло време
 
Първата дама се включи в предизборната кампания на мъжа си като пътува с него с хеликоптер до Пенсилвания и държа реч пред симпатизанти, събрали се да разговарят с Доналд Тръмп. За този повод тя избра тренчкот на марката Michael Kors, който сякаш е ушит специално за нея. 
 
Моделът е във войнишко зелено, с колани на ръкавите и един на талията, а отзад има по-дълбока цепка, която веднага направи впечатление на папараците. Под него тя носи кафява пола, но според модни експерти, тренчкотът спокойно може да се носи и като рокля. 
 
Още за последната визия на Мелания Тръмп вижте в материала на Tialoto.bg.
 
А какви ще бъдат модните тенденции за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си, ще научите от първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация ще откриете ТУК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase