Снимка: БГНЕС
fallback

"За по-малко от 20 дни след +PCR тест за COVID имам толкоз силни антитела, че ставам за дарител на плазма, което ще направя!". Това написа във Facebook профила си бившият евродепутат и журналист Николай Бареков.

Oще по темата

"Изкарах "грипчето" почти без видими симптоми! Спортувайте - това е тайната!!! И чаша хубаво българско червено вино", призова той.

Бареков съобщи навръх рождения си ден, че е заразен с коронавирус, а дни след това съпругата му Мария Календерска сподели за преживяването си с болестта, описвайки я като "брутална и безмилостна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Николина

преди 3 години

Не го харесвам, но се надявам жена му да е добре. Все пак го кара бременна и някъде четох, че е била доста зле.

42

Анонимен

преди 3 години

Изглежда мандата му Евро Парламента е бил по-тежък от ,,грипчето''.Преди да го изпратят там като послушник,навъртя 40-000 километра да агитира бабичките по селата за да гласуват за точната партия.И партията му се отблагодари като го изпрати да защитатава национални интереси в Брюксел.Но от момента на качването в самолета за Брюксел,му се изгубиха следите някъде по пътя,та чак до сега.Така и не му чухме гласчето там,също като на онзи рошавият дето орева орталъка додето не се намърда и той там.

41

ей барбекюв

преди 3 години

изкара ли грипчето леко? М'чи жИна ти тогава кви сърцераздирателни постове е писала у фейса, че било нещо ужасно, дето го виждала за първи пъ и некви подобни неща. Сълза да пуснеш, жив да те оплачи човек а то се оказа грипче. Че и леко го изкарал милия той. Вие с жена ти не си ли комуникирате, ясно е че единия от двама ви лъже. Ама говорете си и се синхронизирайте малко какво да говорите и двамата.

fallback