БГНЕС
fallback

Има ли Мелания Тръмп двойничка, която я замества на част от събитията, свързани с кампанията на мъжа ѝ за президентските избори?

Това се питат хиляди американци, забелязали, че има нещо нередно на снимките от последната ѝ официална проява. Качвайки се в хеликоптера пред Белия дом, тя се усмихва широко – нещо, което по принцип не прави и изглежда доста подозрително на хората.  
 
Потребители на социалните мрежи веднага пуснаха колажи, на които сравняват последните ѝ кадри с по-стари. И разликата е налице – зъбите на първата дама са доста различни. Докато при последното те са с леко заострена форма, на други кадри са по-затъпени. 
 
Според хората, Мелания най-вероятно ползва жена, която доста прилича на нея, за да не се отегчава на всеки ангажимент на Доналд Тръмп. Ето защо тя държи на черните слънчеви очила. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от انتخابات ۱۴۰۰ (@iranelection2021) на Окт 25, 2020 в 9:07 PDT

Още за спекулациите около външния вид на Мелания Тръмп четете в материала на Tialoto.bg 
 
Какви ще бъдат модните тенденции за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си. Това и още много интересна информация ще научите от първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация ще откриете ТУК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Никола

преди 3 години

До ДедоДеса е уникална!Не може да и се намери двойничка!

16

Анонимен

преди 3 години

Еднакви са им зъбите!За другото не гарантирам...

15

То

преди 3 години

С двойниците май стана мода. Кой кой е днес,дали е истински или фалшив...няма вече значение,това Холивуд с филмите,взе в реалност да се превръща. Като добавим и налудничавата американски конспирации....

fallback