Снимка: БГНЕС
fallback

Дейвид Бекъм пак го направи! Бившият футболист отново показа как целува дъщеря си, Харпър, по устните. Този път снимката беше качена от Виктория Бекъм.

Във вторник вечерта Пош Спайс публикува в Instagram снимки, на която се вижда как бащата и дъщерята позират пред есенен венец, направен от горски плодове, листа и бодлива зеленика. На един от кадрите, спортистът целува Харпър по устните.
 
"Най-добрият баща", написала е Виктория към снимките.
 
Много последователи на Пош Спайс написаха, че не е уместно двамата с Дейвид да учат хората, че е нормално родителите да целуват децата си по устните.
 
"Обожавам семейството ви, но никога няма да разбера тези родителски целувки по устните", "Това малко ме плаши, защо ще имаш нужда да целуваш дъщеря си по устните", пишат последователи на дизайнерката.
 
През последните години бившият футболист няколко пъти поства различни снимки, на които целува дъщеря си по устните и често е критикуван за това свое решение.
 
Снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 3 години

Незнам, кой как се целува с децата си, но за мен не е редно с *** или с баща ти да се целувате по устата, що за простотия! Айде детето, като е малко и го гушкаш и цункаш може някой път да го цункаш по устата, но по принцип не е за правене. Големи из*ъзици.

24

Зиг

преди 3 години

Нищо лошо не е направил, човекът! Я марш оттука, с тези евтини провокации.

23

Анонимен

преди 3 години

Тея съвсем се изчаткаха на запад. Какво толкова целунал детето си. Голяма новина. Вече банда бгмамаа овце ,ще му дават наклон на мулти милионера ,как да живее.Аре малко по сериозно. Всеки да си гледа децата и по тихо. Че вече ставате адски досадни.

fallback