Снимка: БГНЕС
fallback

Кралският историк Робърт Лейси продължава с промоционалната кампания за книгата, която скоро издаде - "Battle of Brothers", посветена на принц Уилям и принц Хари.

И Лейси направи ново разкритие за кралското семейство, касаещо Меган Маркъл. Той каза пред "Sunday Times", че в двореца се отнасяли много зле с Меган и дори имало един човек, който изпитвал огромна неприязън към нея.
 
Историкът не съобщава кой точно е въпросният човек.
 
"Имаше лична неприязън към Меган в двореца, и това чувство беше взаимно. Имаше човек в двореца, но не мога да го назова, който мразеше Меган", обяснява Робърт Лейси.
 
Още за отношенията в двора четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Ами да

преди 3 години

До АнонименМного добро сравнение с прецедента, но него все пак го обича някой - не деситу, а една социо-ложка - ко-ларова. Обидно е да дават ефир на тази жена, при това, уви, тя е преподавател... което многократно подчертава, а трябва да се замислим какъв мироглед формира в студентите си....

19

Кой ли е виновен ?

преди 3 години

Преди да дойде тая второстепенна "актриса" в двореца нямаше по задружно от кралското семейство. Всички заедно живееха в разбирателство и никой с никого не се е карал. НЯМА случай преди в който братята Уйлям и Хари да са били на различно мнение , та какво остава за кавга .... А сега ...Семейството на Меган е друга работа . Там сестра и не я обича ... баща и не я обича ... всички са разделени и само майка и я търпи и то не за дълго само защото и е дъщеря ...Кой ли създава кавгите ?

18

гняс.бг

преди 3 години

Е то кой нормален човек няма да ненавижда придворния ниггггърррррр и празноглавия рижко. Кефи ме че тая двамцата очерниха Гов.нярския двор. Но, нашите гн.ясажии пак им лижат подметките. Пфу че отврат е тая гнусна шурощоидна смет!

fallback