БГНЕС

Двете неща, които наградите на Billboard винаги доставят на феновете си, са музика и мода. 

Въпреки продължаващата пандемия, церемонията се състоя на 14 октомври, когато звездите се събраха виртуално и на живо, за да почетат най-добрите музикални постижения за отминалите 12 месеца. Шоуто се проведе в Долби Тиътър в Лос Анджелис, което е смяна на традиционната сцена в Лас Вегас. 
 
И макар, за съжаление, да нямаше разпънат червен килим заради наложената социална дистанция, това не попречи на звездите да покажат най-добрите си тоалети за вечерта. Разбира се, всичко се случваше на 2 метра разстояние, за да се предотврати потенциално заразяване с коронавирус. 
 
От рокля с флорални апликации до минирокли с важно послание, визиите на музикалните награди на Billboard поднесоха невероятен стил, за който модните критици жадуват цяла година. В крайна сметка, с всяко наградно шоу, което се провежда тази година, се откроява едно нещо – личният стил никога не е бил по-добър. 
 
Вижте кои звезди се отличиха на тазгодишните награди
 
Кели Кларксън
 
Водещата на шоуто смени няколко тоалета по време на церемонията. Тя пристигна в Долби Тиътър със сребна рокля на „Balmain“ за 4000 долара, която цяла беше покрита с пайети. Съчета я със сандали на Роберто Кавали. След това изпълнителката се преоблече в друга рокля на „Balmain“, като този път заложи на черния цвят и сребърни пайети. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Candice Lambert McAndrews (@cdicelove13) на

За изпълнението си „Pentatonix“ тя замени тоалета си със златна рокля на Александър Вотие за над 5000 долара, включваща дълбоко деколте. След това дойде време за още една визия от „Balmain“ – златна, драпирана копринена рокля за 8000 долара с изкуствена пелерина и деколте. Това беше последвано от поредния златен външен вид – рокля на „Retrofete“ с колан, която Кларксън съчета със сандали на Роберто Кавали и голям змийски чокър.
Още за най-добре облечените звезди на наградите Billboard, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase