Снимка: БГНЕС

Кой, ако не Меган Маркъл, може да ни послужи за вдъхновение за есенния ни грим? Херцогинята на Съсекс е известна със своя едва забележим макиаж и обикновено залага на лека кафява очна линия, неутрално червило и неподправена, блестяща кожа.

В последното ѝ онлайн участие обаче Меган избра малко по-различен вид. Тя и съпругът ѝ принц Хари поговориха с Малала Юсафзаи, за да отбележат Световния ден на момичето. Младите родители разкриха, че не се оплакват от изолацията, тъй като са имали възможност да наблюдават първите стъпки на сина си Арчи.

"Късметлии сме, че имаме това свободно време, за да го гледаме. Ако нямаше пандемия, щяхме да пътуваме много и да изпуснем всичко“, казва Меган. Освен с тоалета си от бял панталон и черен потник, Маркъл впечатли и с избора си на грим и прическа. Косата ѝ беше разделена на път и елегантно прибрана в ниска опашка. Гримът на херцогинята се състоеше от малко по-опушено око от обикновено и червило в черешов цвят.

Меган поговори с Юсафзаи за важността от обучението на млади момичета и то се превръща в централна тема на нейните благотворителни акции. „Когато момичетата имат достъп до образование и информация, всички печелят и всички успяват. Това отваря една врата към успеха на най-високо ниво“, казва тя. 

Още за грима на херцогинята на Съсекс, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase