БГНЕС

Тя е една от най-известните баби на Холивуд, за които годините са просто цифри. Въпреки че се раздели с ботокса, тя се храни здравословно, не спира да тренира и изумява света със своя ослепителен външен вид. Тя е Джейн Фонда, но кой би ѝ дал 82? 

Известната актриса, която през последните години се отличава със сивата си коса, разчита на няколко любими свои продукта, с които не може да скрие бръчките, но пък има по-хубава и здрава кожа. 
 
„Подобно на толкова много хора в наши дни, аз непрекъснато си мия ръцете“, казва пред Oprahmag Фонда, която говори за това, че не пропуска дезинфекцията по време на пандемията. Заради голямото количество сапун и дезинфектант, което попада по ръцете ѝ, тя използва дълбоко хидратиращ крем, с който забравя за сухотата. 
 
На какъв грим разчита Джейн Фонда? 
 
Актрисата признава, че вече не обръща голямо внимание на грима и гледа той да не е тежък. Тъй като заради коронавируса се налага често да говори онлайн и се показва по Zoom, тя разчита на червило за своята безпроблемна визия на екрана. 
 
„Никога не съм носила червило, но с напредването на възрастта, особено със сивата коса, се нуждая от някакъв цвят на устните, иначе просто ще изглеждам бледа“, обяснява тя. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jane Fonda (@janefonda) на

Как актрисата поддържа кожата си? 
 
По думите ѝ, всичко се дължи на няколко навика, които тя си изгражда през годините. 
 
„Наслаждавам се на маска за лице, докато се отпускам в края на деня“, казва Фонда, която е почитател на така наречените sheet маски и държи да защити лицето си от слънчевите лъчи. 
 
Още от тайните за красота на Джейн Фонда четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase