БГНЕС
fallback

Ребъл Уилсън е все по-близо до мечтаната фигура. След като в началото на пандемията тя си постави за цел да промени начина си на живот и отслабне с 30 кг., сега вече може да се похвали с отлични резултати. На австралийската актриса й остават само 3 кг до теглото, което иска да има. 

Този уикенд звездата разкри, че от 165 кг в началото, тя вече клони към 75, което дължи на доста пот, тренировки и специален хранителен режим. 
 
Типично в стила й, комедиантката качи видео, в което държи чиния с изкушаващ сладкиш и понечва да си хапне малко. С него тя изтъкна пред последователките си, че дори и на диета, всяка жена трябва да възнаграждава себе си за усилията, но не бива да прекалява. 
 
Ребъл Уилсън направо сияе в официална рокля с цвят фукция, която е на марката Badgley Mischka. тя е от колекцията есен/зима 2020 и се отличава с голяма роза на ръкавите и V-образно деколте. Преди няколко месеца актрисата дори и не можеше да мечтае да сложи подобен модел, защото той би описвал огромния й корем. Сега няма и следа от него. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Rebel Wilson (@rebelwilson) на Сеп 26, 2020 в 9:54 PDT

Още за драстичната промяна във визията и живота на Ребъл Уилсън, вижте в продължението на материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Marie Claire

преди 3 години

Аз съм впечатлена! Браво на нея, тя е голяма симпатяга и сега ще блесне още повече на екрана, не само играейки странната дебеланка.

14

анон

преди 3 години

Тъ*панари сте всички коментиращи.Пробвайте вие да свалите 100 кила. Вместо да кажете едно браво за усилията... била свинка, била не знам какво. Нямам думи какви и*диоти пишат тук само.Пък и представям си какви аполоновци сте вие - космати, потни балкански субекти, наливащи се с бира в панелката в Люлин, не виждали жена от години, но иначе разбиращи от всичко.

13

груг грух

преди 3 години

метнете и кофата с пмия

fallback