Снимка: Фермата
fallback
С позорна титла се окичи една от участничките във "Фермата". Народната певица Поли Хубавенска беше обявена за мързелана №1, след като цял месец се скатава от тежката работа в стопанството.
 
Докато останалите мъже и жени пренасяха дървен материал, рязаха дъски и ковяха пирони, Хубавенска се грижеше основно за външния си вид и държеше речи. 
 
"Моята мисия тук е да дам личен пример, че българският фолклор е уникален и трябва да го съхраняваме", заяви таланливата певица, която редовно оглася поляната с фолклорни песни и всяка сутрин изпълнява българския химн.
 
Думите й разяриха президентския гвардеец Калоян, който отдавна й има зъб. 
 
"Поли е човекът, който най-малко работи във "Фермата". Какъв личен пример дава като става в 10 сутринта, гримира се по два часа и си оправя косата, докато хората са по скелето и пот тече от тях? Това нейното е нахалство!", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Moni

преди 2 години

Сякаш сме съвършени, нека не пишем негативизъм в коментарите, тези които ни дразнят да видим хубавите страни всеки си има и хубави страни

36

ами,

преди 3 години

Поли освен,че е мързелива е и подмазвачка.Изчетка Петър преди дуела за да се присламчи към силните на деня.Един химн пее у фермата,намацотила се като японска гейша и пафка цигари.Нищо друго.

35

Анонимен

преди 3 години

А дибил номер едно кога?

fallback