Снимка: БГНЕС
fallback

Никол Кидман проговори за брака си с Том Круз за първи път от много време насам.

Двамата бяха женени 11 години - от 1990 г. до 2001 г. Тя сподели, че докато двамата се снимали във филма "Eyes Wide Shut" на Стенли Кубрик, който излиза през 1991 г., нещата между тях вървели прекрасно.
 
"Ние обичахме да работим с него. Снимахме този филм 2 години. Имахме 2 деца и живеехме основно в каравана в терен на студиото. Правихме си спагети, тъй като Стенли обичаше да хапва с нас понякога. Работихме с най-добрия режисьор, учихме неща за живота си и се наслаждавахме на живота си по време на снимките", обяснява тя пред списание "New York Times".

Какво още каза тя за Том четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Кидман...

преди 3 години

..най-накрая проговори и ... не каза нищо. Страхотна новина! Очакваме с нетърпение следващата ;)

10

Анонимен

преди 3 години

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%BE%D0%BC_%D0%9A%D1%80%D1%83%D0%B7 - ето тук четете на статията на Том Круз, личен живот как стоят нещата около брака им. потвърждава се, че три дена (грешка моя, не бил 1 ден, а три дни) преди десетата година се развел с нея. Не гледайте само цифрите на годините, трябва да смятате и дните.

9

Анонимен

преди 3 години

Колко кратка статия, а пълна с грешки. Първо бракът им не бе 11 години, а 10, имало специално клауза в брачният им договор, че ако изкарат 10 г. Никиол Кидман получава половината му пари и Том Круз се разделил с нея 1 д. преди да станат 10 г.Втората новина е, че филма Широко затворени очи всъщност е сниман 1999, а не през 1991 и е последният филм който Кидман и Кубрик снимат заедно и дори в него героите имат проблем в брака, като актьрите.Мислете малко като пишете.

fallback