БГНЕС
fallback

Постоянно слушаме, че трябва да се подчиняваме на модните правила. Да следваме тенденциите, които виждаме в интернет или по телевизията и да вярваме на дизайнерите. Всъщност истината е малко по-различна. 

 
Няма такова нещо като модни правила. Носенето и съчетаването на дрехи не зависи от наложения вкус на обществото, а от вашия собствен. Казват ви, че не трябва да носите шорти с дълга жилетка? Не се подчинявайте, а пробвайте дали този стил ще ви отива. Ако всичко е наред и се харесвате, разбивайте правилото на пух и прах.
 
Именно по този начин действа и Ирина Шейк. Супермоделът излезе в Ню Йорк заедно с дъщеря си и показа, че модата не диктува ежедневието ѝ. Въпреки че това е професионалното ѝ поприще и всички смятат, че Шейк следва тенденциите, тя доказва, че всъщност слуша единствено и само себе си. 
 
Ирина излезе в големия град по пижама, но по никакъв начин не се притесняваше от това. Тя заложи на марката „Skims“, която е много позната на феновете на семейство Кардашян. Именно Ким Кардашян е нейният основател, а лейбълът е строго ориентиран към производството на бельо и дрехи, които да се носят у дома. 
 
Тоалетът на Шейк включваше горнище, къси панталони и халат, който стигаше почти до земята. Вижте повече за него в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback